Schuur met overkapping

Schuur met overkapping

Een schuur met overkapping vergroot uw opbergruimte op een praktische manier. Onder een afdak staat uw tuingereedschap en uw tuinmeubilair beschut, maar blijven tegelijkertijd toch bereikbaar. Opbergruimte genoeg? Ook dan kan een overkapping een absolute meerwaarde zijn! Uit de wind is het vaak heerlijk toeven en een overkapping geeft u een goede reden om wat vaker buiten te zijn.

Zoekt u ook de combinatie van een praktische opbergruimte met een plek om te ontspannen? Wij van Douglas Totaal hebben vaker met dat bijltje gehakt!

Schuur met overkapping op maat

Hoewel wij enkele kant-en-klare concepten hebben opgenomen, blijft maatwerk onze kracht. Wilt u een schuur met overkapping die precies past bij uw wensen en smaak? Zoekt u een schuur met afdak, maar kunt u de juiste maar niet vinden?  Maatwerk maakt (bijna) alles mogelijk! Helemaal open, half geopend, driekwart gesloten, met deuren, met ramen of glaswerk? Wij draaien onze hand er niet voor om en helpen graag bij het realiseren van uw plannen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op. Wij adviseren u graag en denken graag met u mee!

Wat kost een overkapping met schuur?

Schuren met of zonder overkapping zijn er in de meest uiteenlopende soorten en maten. De prijs van een schuur met overkapping is daardoor ook erg uiteenlopend. Bij Douglas Totaal werken we graag met douglas hout vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding. Het is een duurzame houtsoort die erg geschikt is voor schuren en overkappingen. Het is bestand tegen weersinvloeden en heeft een warme uitstraling. Een overkapping met schuur is bovendien een investering voor vele jaren. Wilt u het prijskaartje weten dat hoort bij de schuur met overkapping die u nu voor u ziet? Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • EPDM dakbedekking
  • Aluminium daklijsten
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten