Overkapping aan huis

Overkapping aan huis

Wilt u graag uw tuinmeubilair drooghouden? Heeft u genoeg van natte fietszadels? Een overkapping aan huis kan dit allemaal oplossen! Een overkapping aan uw huis is een meerwaarde in ruimte en in opties. Wij leveren maatwerk overkappingen aan huis en laten u graag enkele voorbeelden van voltooide projecten zien. Op zoek naar een simpel afdak of een luxe overkapping aan huis?  Als specialist in houten overkappingen adviseren wij u graag geheel vrijblijvend!

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping geniet u van het buitengevoel, zonder rekening te houden met de elementen! Een terrasoverkapping geeft u dichtbij huis een heerlijke plek om even te ontspannen.

Een terrasoverkapping is zoveel meer dan zomaar een afdak aan huis. Het is een uitbreiding van uw woning, een plek om optimaal van uw tuin en van de zomer te genieten! Enthousiast geworden over een terrasoverkapping? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Veranda aan huis

Wilt u investeren in uw woning en in meer leefruimte? Een veranda aan huis geeft u de ruimte die u nodig heeft en heeft absoluut invloed op de waarde van uw woning. Maar waar een veranda aan huis vooral voor zorgt is meer woonplezier. Een heerlijke plek om even bij te komen van alledag terwijl u geniet van het buitenleven rondom de luxe van uw eigen huis. Meer weten? Vraag ons gerust!

Vrijblijvende prijsopgave ontvangen?  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • EPDM dakbedekking
  • Aluminium daklijsten
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten