Prefab overkappingen & schuren

Prefab

Prefab staat voor prefabricage. Elementen van een project worden vooraf in een werkplaats gemaakt en daarna in elkaar gezet bij uw thuis. Prefab bouwen is ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met efficiënt gemak. U hoeft geen weken vrij te nemen voor een bouwproject en uw omgeving zal geen bouwplaats worden. Alle onderdelen van uw project worden kant-en-klaar geleverd en hoeven alleen nog maar gemonteerd te worden. Doordat wij zelf een kraan bezitten kunnen wij deze elementen snel en veilig aanleveren op uw locatie. Wilt u weten waarom wij in prefab houtbouw geloven? Wij vertellen u graag meer!

Prefab bouwen

Een prefab schuur of tuinhuisje is in principe een soort van bouwpakket. De vooraf gemaakte onderdelen worden ter plekke in elkaar gezet. Wanneer we het over bouwpakketten hebben, dan is kwaliteit niet direct een term die vaak genoemd wordt. “De snelheid en efficiency zullen wel invloed hebben op de kwaliteit” Wordt vaak ten onrechte gedacht. Het tegenovergestelde is echter het geval. Prefab bouw kan van absolute topkwaliteit zijn, mede door de ideale bouwomstandigheden!

Prefab houtbouw

Alle prefab onderdelen worden in onze eigen werkplaats gemaakt door mensen die weten wat ze doen. Met het juiste materiaal en gereedschap kunnen we daar werken aan uw project in de meest ideale omstandigheden. Met veel aandacht bereiden wij uw project voor en wij controleren ieder element voordat het onze werkplaats verlaat. Prefab betekent niet dat u slechts kunt kiezen uit enkele standaardconcepten. Bij Douglas Totaal is prefab bouwen ook heel goed te combineren met persoonlijk maatwerk! Vraag gerust vrijblijvend om advies!

Waarom prefab bouwen?

  • Prefab bouwen is snel en efficiënt. Geen vies huis en geen onnodige dagen vrij nemen!
  • Prefab bouwen is weersonafhankelijk en wordt daardoor nauwelijks vertraagd.
  • Prefab onderdelen worden gemaakt onder ideale omstandigheden. Hierdoor zijn er minder faalkosten en bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct
  • Prefab houtbouw blijft flexibel. Wij leveren prefab maatwerk dat is afgestemd op uw wensen en uw persoonlijke situatie.

Prefab overkapping

Prefab schuur

Prefab schuur

Prefab tuinhuis

Prefab overkapping

Prefab tuinkamer

Ook een Prefab schuur van Douglas Totaal?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan