Douglas Kapschuur

Douglas kapschuur

Wilt u uw tuin die fraaie typisch landelijke uitstraling geven? Wilt u langer van mooie zomeravonden genieten en heeft u tegelijkertijd behoefte aan een handig opslagruimte? Kies dan voor een Douglas kapschuur! Of u nu een plek zoekt voor uw fietsen of voor het opbergen van uw (tuin)gereedschap, een overkapping met berging geeft u de ruimte die u nodig heeft op de meest stijlvolle wijze.

Door de hoge nok in een Douglas kapschuur heeft u meer dan voldoende ruimte. Deze hoge nok geeft een gevoel van luxe ruimte en zorgt tegelijkertijd voor die gewilde landelijke uitstraling. Ook deze kapschuur met berging geeft veel ruimte voor eigen inbreng. De indeling en kleurkeuze is helemaal aan u. Zo weet u zeker dat een Douglas kapschuur met berging helemaal zal aansluiten op uw wensen en smaak. Doordat de houtverbindingen in de constructie zichtbaar blijven, ademt deze kapschuur ambachtelijke kwaliteit! Een Douglas kapschuur met berging is een meerwaarde voor elke tuin. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer!

Meer informatie over deze kapschuur?

Bent u al enthousiast geworden over deze bijzondere kapschuur met berging? Vraag dan gerust om meer informatie! Deze fraaie kapschuur is gemaakt uit kwalitatief hoogwaardige materialen en is afgewerkt met oog voor detail. Deze ambachtelijke afwerking maakt deze kapschuur weersbestendig en onderhoudsvriendelijk. Een kapschuur met berging is een investering die zich over vele jaren terug zal verdienen. Een fraai uiterlijk en een veilige opbergplaats, dat is wat een op maat gemaakte kapschuur voor u kan betekenen.

Wilt u meer weten over deze bijzondere kapschuur? Vraag geheel vrijblijvend om meer informatie. Doordat deze kapschuur in opdracht wordt geplaatst is er persoonlijk maatwerk mogelijk. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden!

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • Dakpannen
  • Zinken goot
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten