Fietsenberging

Fietsenberging

Door de komst van de elektrische fiets is fietsen populairder dan ooit. Met een elektrische fiets kan iedereen eropuit, ook met een beetje tegenwind. Al deze luxe zien we helaas ook duidelijk weer in de prijs van een fiets. Goede fietsen zijn vandaag de dag een behoorlijke investering geworden. Geen wonder dus dat steeds vaker wordt gezocht naar een goede fietsenberging. Een berging waar de fietsen veilig en beschut staan en niet telkens in het zicht. Maar het oog wil ook wat en de fietsenberging moet natuurlijk wel bij uw huis, tuin en smaak passen. Hout heeft karakter en biedt vele mogelijkheden die andere materialen niet bieden. Heeft u wel eens gedacht aan een fraaie houten fietsenberging? Lees dan snel verder!

Fietsenhok

Fietsenhok klinkt wat oneerbiedig maar dekt de lading natuurlijk wel. Toch hoeft uw fietsenberging helemaal geen hok te worden. Het kan zo veel meer zijn dan enkel en alleen maar een opslagplek. Door de warme kleuren van hout hoeft een fietsenhok bij geen enkel huis een storend element te zijn. Sterker nog. Een houten fietsenopslag heeft een soort natuurlijk charme die past bij zowel een moderne als een meer traditionele smaak. Vraag gerust geheel vrijblijvend advies aan onze houtspecialisten. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien waar wij trots op zijn!

Fietsenstalling

Natuurlijk hoeft uw fietsenstalling niet alleen geschikt te zijn voor het opbergen van fietsen. Doordat wij ambachtelijk maatwerk leveren zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. U wilt graag een fietsenstalling maar wilt ook graag uw tuingereedschap veilig opbergen? Geen enkel probleem, wij denken graag met u mee en verrassen u graag met een geheel vrijblijvende offerte. Investeer stijlvol in het behoud van uw tweewielers en kies voor een fietsenberging van Douglas Totaal! Of u nu een vrijstaande fietsenstalling zoekt of iets dat aansluit op uw woning, Douglas Totaal biedt praktische oplossingen voor iedere smaak en voor ieders budget!

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • EPDM dakbedekking
  • Aluminium daklijsten
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten