Tuinschuur

Tuinschuur

Een tuinschuur is erg praktisch wanneer u ruimte tekort komt. Het is de ideale opbergplek voor gereedschap, tuinmeubels, fietsen en nog veel meer. In uw tuinschuur staan uw spullen veilig en droog en staan ze nergens anders meer in de weg. Een tuinschuur geeft u meer ruimte en zorgt ervoor dat uw spullen in bereik blijven maar toch netjes zijn opgeborgen. Wilt u een tuinschuur kopen maar twijfelt u over het model en over de mogelijkheden? Praat dan eens geheel vrijblijvend met Douglas Totaal! U zoekt een tuinschuur? Wij inspireren u graag met onze geslaagde projecten!

Tuinschuur hout

Praktisch is een schuur dus zeker. Maar dat betekent natuurlijk niet dat een tuinschuur niet mooi kan zijn. Vooral houten tuinschuren hebben een bepaalde charme. De warme houtkleuren passen goed in iedere tuin en bij vrijwel iedere smaak. Douglas vinden wij de juiste keuze als het tuinschuur hout gaat. Het is weersbestendig, gemakkelijk te bewerken en gaat vele jaren mee. Wanneer u kiest voor Douglas als tuinschuur hout dan kiest u voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Overweegt u een houten tuinschuur te kopen maar heeft u nog twijfels of vragen? Douglas Totaal helpt u graag!

Tuinschuur op maat

Wij inspireren u graag met door ons gerealiseerde tuinschuren. Misschien vindt u al precies wat u zoekt en kunnen wij u al direct een passend aanbod doen, maar ook wanneer u dit niet zo is bent u bij Douglas Totaal aan het juiste adres! Wij luisteren naar uw wensen en maken uw tuinschuur op maat zodat deze perfect zal aansluiten bij uw tuin en bij uw verwachtingen. Wilt u een tuinschuur op maat kopen, maar denkt u dat maatwerk ook direct een hoog prijskaartje betekent? Laat u dan eens geheel vrijblijvend verrassen door een offerte van Douglas Totaal. Wij maken uw tuinschuur op maat voor een eerlijke prijs en zonder verrassingen achteraf! Vraag gerust om meer informatie!

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • EPDM dakbedekking
  • Aluminium daklijsten
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten