Prefab tuinkamer

Prefab tuinkamer

Tuinkamers zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn geïsoleerde tuinkamers maar ook half open modellen en alles daar tussen in.  Een concept waarin wij zelf erg in geloven is de prefab tuinkamer.  Met een prefab tuinkamer bedoelen we een tuinkamer die wij vervaardigen in onze eigen werkplaats voor wij hem afleveren. Daar hebben wij het juiste materiaal en gereedschap om ieder project te laten slagen. In grote delen brengen wij de prefab tuinkamer naar uw locatie waar wij direct aan de slag gaan. Met onze eigen kraan plaatsen wij de delen snel en gemakkelijk. U kunt dezelfde avond al genieten van uw eigen luxe tuinkamer!

Prefab tuinkamer op maat

Prefab klinkt vaak als massaproductie maar is dat absoluut niet. Wij maken uw prefab tuinkamer op maat en helemaal aangepast aan uw persoonlijke ontwerp. Bij Douglas Totaal staat prefab voor goed voorbereid maatwerk van topkwaliteit. Wij kunnen hierdoor droog en efficiënt aan het werk en uw prefab tuinkamer is geplaatst in 1 dag. Dit betekent dat u geen vrije dagen meer hoeft op te nemen en dat uw woning niet op een bouwplaats zal gaan lijken. Daarom leveren wij uw tuinkamer op maat graag prefab. Het bevalt ons goed en wij horen van onze klanten gelukkig niets anders! Wilt u graag meer weten over geslaagde projecten, of onze werkwijze in het algemeen? Vraag ons gerust!

Tuinkamer aan huis

Alleen op de dag dat wij uw prefab tuinkamer aan huis brengen hopen wij een beetje op mooi weer! Op alle andere dagen maakt het ons niet uit omdat wij dan toch binnen werken aan uw project. Wanneer u kiest voor een prefab tuinkamer dan bent u niet meer afhankelijk van het weer en bent u verzekerd van een snelle plaatsing. In slechts 1 dag maken wij van alle onderdelen een hoogwaardige tuinkamer van topkwaliteit en daarna kunt u er direct van gaan genieten! Tuinkamer kopen? Douglas Totaal zal u niet teleurstellen Vraag gerust geheel vrijblijvend advies!

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • Dakpannen
  • Zinken goot
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten