Prefab tuinhuis

Prefab tuinhuis

Het tuinhuis is een trend die heeft doorgezet! Zagen we vroeger vooral functionele schuurtjes en blokhutten, tegenwoordig zien we dat de vraag naar tuinhuizen maar blijft toenemen. Maar wat is nu eigenlijk een tuinhuis? En wat is het verschil met een tuinschuur of een blokhut? Hoe werkt het plaatsen en welke prijs hoort daarbij? Laten we eens wat dieper ingaan op het tuinhuis in het algemeen en het prefab tuinhuis in het bijzonder.

Tuinhuizen en tuinschuren

Het verschil tussen een tuinhuis en een tuinschuur is eenvoudig. Het ligt maar net aan de manier waarop deze gebruikt zal worden. Een tuinschuur is een praktische opbergplek voor uw gereedschap, fietsen, tuinmeubels etc. Terwijl een tuinhuis bedoeld is als een uitbreiding op uw woonruimte. Het is een heerlijke plek om s ’avonds nog even te genieten van de laatste zonnestralen. Een beschutte plek die u toch een beetje het gevoel geeft dat u buiten bent!

Tuinhuis inclusief plaatsing

Bij Douglas Totaal werken we graag prefab. Met een prefab tuinhuis bedoelen we een tuinhuis dat door ons in delen wordt gemaakt in onze eigen werkplaats. Met het juiste materiaal en gereedschap bewerken we daar de verschillende delen onder ideale omstandigheden. Zo werken we efficiënt en kostenbesparend. Na een laatste controle maken wij de elementen klaar voor transport. Eenmaal aangekomen bij uw locatie gebruiken wij een kraan om de elementen uit te laden. Daarna plaatsen wij uw tuinkamer vakkundig en laten natuurlijk alles netjes achter. In vrijwel alle gevallen staat uw prefab tuinhuis al aan het einde van de dag! Maak van uw huis geen bouwplaats en bespaar u al het stof en een ongemak! Een prefab tuinhuis van Douglas Totaal is zo geplaatst en biedt jarenlang woonplezier. Vraag gerust geheel vrijblijvend om meer informatie. Wij staan u graag ter woord en denken graag met u mee.

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • Dakpannen
  • Zinken goot
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten