Overkapping voor caravans of campers

Overkapping voor caravans of campers

De populariteit van campers en caravans blijft maar toenemen. Steeds meer mensen ontdekken de vrijheid en de mogelijkheden van eigen vervoer. Campers en caravans zijn steeds luxer geworden en tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Helaas is dit ook vaak weer te zien aan de vraagprijs. Een camper of caravan is een flinke investering waarvan u vele jaren plezier hoopt te hebben. Met een caravan overkapping van Douglas Totaal geeft u uw dierbare bezit een waardige plek!

Caravan overkapping of camper afdak?

Is het caravan carport? Of neigt u meer richting caravan afdak? Of misschien denkt u wel aan een schuur voor uw camper of caravan? Hoe u het project ook noemt, Douglas Totaal helpt u graag! Wij hebben vele jaren ervaring met houtbouw en met overkappingen en schuren in het bijzonder. Wij denken graag met u mee en zetten uw wensen om naar de praktijk! Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u graag voorbeelden zien waar wij trots op zijn? Vraag ons gerust!

Maatwerk overkapping

Omdat geen huis of situatie hetzelfde is, is maatwerk eigenlijk standaard wanneer we het over overkappingen hebben. Of u nu een camper overkapping zoekt of een overkapping voor uw boot of voor uw auto, wij adviseren u graag! Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat uw caravan overkapping aansluit bij uw smaak en past bij uw woning. Bescherm uw caravan of camper in stijl met een afdak van Douglas Totaal! Ga voor ambachtelijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • EPDM dakbedekking
  • Aluminium daklijsten
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten