Tuinhuis met overkapping

Tuinhuis met overkapping

Houten tuinhuisjes hebben een bepaalde charme. De ongerepte look van hout geeft elke tuin nu eenmaal een bijzondere uitstraling. Een houten tuinhuis is niet alleen mooi maar ook erg praktisch. Het is de ideale opbergplek voor al uw tuinspullen en voor alles wat niet buiten kan blijven staan. Laten we vandaag eens kijken naar een populaire variant van het klassieke houten tuinhuisje. Het  houten tuinhuis met overkapping

Tuinhuis met veranda

Een tuinhuis met een overkapping of veranda zal uw tuinbeleving veranderen. Een beetje regen of wind zal uw tuinplezier in ieder geval niet langer verstoren! In de luwte van uw eigen overkapping blijft u van uw tuin genieten. Ziet u het al voor u? Heerlijk onderuit gezakt in uw favoriete stoel met uw favoriete lectuur? Of genietend van een gezellige nazomer BBQ met uw vrienden en familie?

Houten tuinhuis kopen

Veel mensen kijken op tegen een grote aankoop zoals een houten tuinhuisje. “Het lijkt een hoop werk en het kost vast een hoop geld!” horen wij geregeld voordat wij een offerte uitbrengen. Maar een houten tuinhuis is een investering die zich over vele jaren terugverdiend. Het is bovendien een luxe factor die ook in de waarde van uw huis meetelt. Bij Douglas Totaal hebben wij al heel wat tuinhuizen op mogen leveren aan vele tevreden klanten. Wij luisteren naar uw wensen en zijn gespecialiseerd in maatwerk. Mogen wij u ook verrassen met een geheel vrijblijvende offerte?

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • EPDM dakbedekking
  • Aluminium daklijsten
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten