Douglas schuur

Douglas schuur

Douglas is het hout dat afkomstig is van de douglasspar. Het is een harde houtsoort die zich gemakkelijk machinaal laat bewerken en zich goed laat impregneren. Geen wonder dus dat veel mensen kiezen voor een douglas schuur. Het is betaalbaar, bewerkelijk en heeft een hele warme uitstraling. Wilt u ook een schuur van douglas hout kopen, maar wilt u eerst meer weten? Lees dan snel verder. Wij hebben ruime ervaring en helpen u graag op weg bij het realiseren van uw douglas schuur. Zoekt u betaalbare kwaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben? Lees dan snel verder!

Douglas houten schuur

Een schuur van douglas hout heeft een lange levensduur en is goed bestand tegen weersinvloeden.

Het materiaal verkleurt gelijkmatig na verloop van tijd en geeft zo een erg fraaie, karakteristieke  uitstraling. Douglas schuren zijn er in allerlei vormen en maten, van klein tot heel groot en van geheel gesloten tot meer open modellen. Douglas Totaal heeft een indrukwekkende portfolio opgebouwd met vele geslaagde projecten gemaakt uit douglas hout. Wij kennen het materiaal en weten hoe we het kunnen gebruiken bij het realiseren van uw droomschuur!

Douglas schuur met overkapping

Wilt u graag meer leef- en woonruimte in en rondom uw huis? Een douglas schuur met overkapping kan de oplossing zijn! In de schuur staan uw spullen veilig en kunt u ongestoord aan uw hobby’s werken, terwijl u daarna heerlijk kunt ontspannen onder uw eigen overkapping. Een fraaie douglas schuur met overkapping geeft u een heerlijke plek om van uw tuin te genieten en is daarnaast natuurlijk ook gewoon ontzettende praktisch!  Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • Dakpannen
  • Zinken goot
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten