Prefab schuur

Prefab schuur

Zou u niet wat meer opslagruimte kunnen gebruiken? Een werkruimte? Of een plek voor uw hobby’s? Denkt u eraan om een schuur te laten bouwen. Maar twijfelt u nog over de uitvoering? Heel begrijpelijk! Een schuur is nu eenmaal een investering en hij staat er niet zomaar opeens! Dagenlang werkvolk over uw vloer. Alles bedekt met een laag stof. Steeds maar weer vrije dagen moeten opnemen. Wij begrijpen heel goed dat u hier tegenop ziet!

Prefab schuur kopen

Gelukkig hebben wij bij Douglas Totaal een manier gevonden om u zoveel mogelijk te ontzien! Een prefab schuur bestaat uit verschillende elementen die pas op locatie in elkaar worden gezet. Voordat wij bij u langskomen hebben wij uw prefab schuur al tot in detail doordacht. Ieder onderdeel van uw schuur wordt in onze eigen werkplaats vervaardigd onder ideale omstandigheden. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en veranderd uw huis niet dagenlang in een bouwplaats! Op de afgesproken dag monteren wij vakkundig de geprepareerde onderdelen zodat u dezelfde avond al kunt genieten van uw eigen prefab schuur!

Wat is het voordeel van een prefab schuur

Een prefab schuur wordt in delen vervaardigd in onze werkplaats. Dit gebeurd vakkundig en met oog voor detail, met het juiste gereedschap en met het juiste materiaal. Zo kunnen wij onder ideale omstandigheden werken aan uw project, zonder dat het weer hierop invloed heeft. Wanneer wij ieder element zorgvuldig hebben gecontroleerd maken wij ons klaar voor de aflevering. Met onze eigen kraan plaatsen wij de elementen snel en gemakkelijk op uw locatie. Daarna monteren wij de prefab schuur vakkundig. Wist u dat u meestal dezelfde avond al van uw schuur kunt genieten?

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend!

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • Dakpannen
  • Zinken goot
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten