Overkapping met schuur

Overkapping met schuur

Houten schuren gebruiken we allemaal anders. De een gebruikt zijn schuur voor het tuingereedschap en de tuinstoelen de ander maakt van zijn tuinschuur zijn hobbyplek. Tuinschuren zijn gewoon ontzettend handig! Steeds vaker zien we bij schuren ook overkappingen verschijnen. Een overkapping om de fietsen op te bergen, of om heerlijk in de luwte van uw tuin te genieten. Een overkapping geeft uw houten schuur net dat beetje extra. Een verrijking voor zowel uw tuin als huis!

Overkapping naast schuur

Een overkapping aan een schuur word ook wel een veranda genoemd. In de luwte van uw eigen afdak is het heerlijk genieten van uw tuin op momenten waarop u anders de warmte op zou zoeken.

Begin uw zomers vroeger en geniet tot ver in de herfst, een overkapping met schuur combineert het praktische van een schuur met het relaxen van een serre! Wij hebben al vele klanten mogen helpen bij het realiseren van hun droomschuur. Onze schuren zijn gemaakt van weerbestendig Douglas hout en gemaakt voor vele, vele jaren tuinplezier!

Douglas overkapping met schuur

Wij werken graag met hout vanwege het unieke karakter en vanwege de weersbestendigheid. Bovendien geeft het ons de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Wij luisteren graag naar uw wensen en proberen deze te vertalen met kwalitatief hoogwaardig Douglas hout. Als ervaren houtspecialist vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van dit unieke materiaal. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat uw verrassen door de mogelijkheden!

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • EPDM dakbedekking
  • Aluminium daklijsten
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten