Overkapping met haard

Overkapping met haard

Haarden zorgen voor gezelligheid en voor sfeer. Dit doen ze niet alleen binnen, maar ook in uw tuin of onder uw overkapping. Naast de traditionele houtkachel zijn er tegenwoordig legio mogelijkheden op haardengebied. Ook voor in uw tuin en ook voor plekken zonder gasaansluiting of rookafvoer. Een overkapping met haard geeft uw tuin direct iets extra’s. Een ideale plek om even bij te komen van het ritme van alledag en de ideale plek om maximaal van uw tuin te genieten. Laten we eens wat dieper ingaan op een overkapping met haard.

Buitenhaard overkapping

Onder een houten overkapping kunt u volkomen veilig genieten van de gezelligheid van een haard. Wij hebben ruime ervaring met houtbouw en met haarden, en adviseren u graag. Wij maken graag een totaalprijs wanneer u overweegt om een overkapping met haard te kopen. Of u nu kiest voor een houtkachel, een gashaard, een propaanhaard of een elektrische haard. Wij staan u graag bij met deskundig advies en eerlijke prijzen.

Haard overkapping

Een overkapping met haard geeft uw tuin meer sfeer en gezelligheid. U creëert een heerlijke plek om te relaxen met vrienden of met uw familie in de geborgenheid van uw eigen tuin. Geniet van knisperende vlammen terwijl u bijpraat met bekenden. Voel de weldadige warmte stralen terwijl u geniet van de laatste zomerdagen van het jaar. Een haard onder uw overkapping is helemaal zo gek nog niet! Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende prijsopgave  captcha

  Basis opties:

  • Fijn bezaagd Douglas
  • 15x15cm balken
  • EPDM dakbedekking
  • Aluminium daklijsten
  • Kanten afgerond r3

  Benieuwd naar meer van ons werk?

  Bekijk ook onze andere projecten